Are you ready for some metallic?

Aan de nieuwe metallic trend moest ik wel even wennen. Ik weet niet hoe het bij jullie zit maar vind het toch meer voor Oud en Nieuw of Kerst. Ik zag de metallic schoenen en jurken voorbij komen maar zag mijzelf het nog niet dragen. Tot dat ik deze foto zag op Loavies.

image1-2

Deze champagne kleurige rok vond ik toch wel heel vet. Ik zou het echter combineren met een zwarte kleur om de rok eruit te laten springen en niet over de top te gaan. De metallic rok heb ik niet besteld omdat ik ook zou gaan shoppen. En wat kom ik tegen tijdens het shoppen…. Ja de metallic rok alleen dan in een rose kleur, nog beter! Ik was gelijk helemaal weg van deze rok. Voor maar €11,- bij de Primark!

Hij heeft even in de kast gelegen maar gelukkig had ik een leuk feest MUGH op de vrijdagavond in NORA. Time for something shining! 

Zoals jullie kunnen zien heb ik de metallic rok gecombineerd met de kleur zwart met de altijd leuke high boots. What do you guys think of this new trend?

3 gedachten over “Are you ready for some metallic?

  1. Pingback: Date night with my love | sabinevansteenis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s