My Christmas weekend!

Nee, de Kerstdagen zijn weer voorbij. Gelukkig kunnen we nog uitkijken naar de laatste feestdag van 2016 ‘Oud en Nieuw’! Iedereen is waarschijnlijk samen gekomen met zijn familie en schoonfamilie. Ik in elk geval wel.

Wij beginnen met het samen komen van de familie al op Kerstavond. Wij gaan met mijn kant van de familie altijd naar de Nachtmis. Tijdens de afsluiting van de Nachtmis hebben wij nog een aantal kaarsjes aangestoken voor de mensen die er niet meer bij zijn. Ik heb een kaarsje aangestoken voor de persoon die ik altijd in mijn hart meedraag (Mischa). Mijn vriend heeft ook 2 kaarsjes aangestoken. Op dit soort dagen moet je toch even stil staan bij alle mooie dingen die je mee hebt mogen maken.

Na de Nachtmis komen wij thuis en hebben mijn vader en schoonzus het avondmaal bereid. Genoeg lekkers om van te eten. Na het avondmaal zijn we verder gegaan met cadeautjes uitpakken. Hier waren we al aan begonnen voor de kerkdienst.

image5

Net als elk jaar hebben mijn ouders een echte kerstboom. Elk jaar ziet de kerstboom er weer anders uit. Dit jaar hebben ze gekozen om de kleuren op zilver en wit te houden met wat sneeuwpoeder en dennenappels erin. Super mooi!

Ik heb mijn vriend een Ipad Air 2 cadeau gedaan. Zo’n cadeau geef ik natuurlijk niet zomaar. Helaas begint het nieuwe jaar voor ons niet zo leuk. Mijn vriend moet geopereerd worden op 4 januari 2017. Hij heeft in december voor de tweede keer aan zijn rechter long een klaplong gekregen. (Zijn linkerlong is al 3 keer geklapt en is hier al jaren geleden aan geopereerd) Gelukkig is zijn long uit zichzelf hersteld maar toch moet zijn long preventief geopereerd worden met omdat er een grote kans is dat het nog een keer zal gebeuren. Vorige keer heeft hij hiervoor 2 weken in het ziekenhuis gelegen met daarna nog een revalidatieperiode. Met zijn nieuwe Ipad Air 2 kan hij zich nu geen moment vervelen in het ziekenhuis. Lekker Netflixen, gamen en schoolwerk doen.

De eerste kerstdag
De eerste kerstdag ben ik met de auto naar de schoonfamilie gereden in Gouda. Hier hebben we lekker gegourmet en een spelletje gespeeld. Ik kende het spel nog niet maar heb uit eindelijk wel gewonnen. Yeahhh!

image9

We hebben ook met ze allen polaroid foto’s gemaakt met kerstversieringen om en kerstmutsen op. Love our Instamax mini! 

image10

Naast polaroid foto’s heb ik natuurlijk ook digitale foto’s gemaakt met mijn love. Zoals altijd gaan wij graag gematched de deur uit. Zo ook op de eerste kerstdag. Samen gekozen voor Bordeaux rood. Ik draag een jurkje van Loavies en mijn vriend een op maat gemaakte overhemd van Misura.

image8

Tweede kerstdag
Lekker uitgeslapen en ons klaar gemaakt voor de laatste kerstdag. Samen met mijn moeder, vader en vriend naar de bios geweest. Vroeger gingen we vaak met kerst naar een Harry Potter film en dit jaar werd het ‘Fantastic Beasts’. Heerlijk om toch weer naar een film te kijken met een Harry Potter tintje.

Na de bios snel afgerezen richting Kijkduin waar mijn tante woont. Hier hebben we gezellig geborreld en gegourmet. Rond 23.00 uur waren we weer lekker thuis en klaar om morgen weer te werken.

image11

Ik wens iedereen alvast een Gelukkig Nieuwjaar en hoop jullie in 2017 terug te zien op mijn blog!

15665739_10211617898592992_215279047655846394_n

Liefs,

Sabine

 

Een gedachte over “My Christmas weekend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s